ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Καρκίνος

Διευθετήσεις και ξεκινήματα για εσάς τους Καρκίνους το 2018
Το 2018 είναι ο προθάλαμος μιας αποφασιστικής και μέχρι ενός σημείου, μοιραίας τριετίας για τους περισσότερους από εσάς.

Φυλλομετρώντας τις πρώτες του μέρες θα συνειδητοποιήσετε ξεκάθαρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Μέχρι τα μέσα της Άνοιξης θα έχετε πάρει αποφάσεις και θα σχεδιάσετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και στα ενδιαφέροντά σας.

Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας θυμίζουν όλο το χρόνο πως πρέπει να κάνετε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον αισθηματικό τομέα. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον τομέα των σχέσεων και άλλα τόσα θα αναθεωρηθούν. Ο καλύτερος τρόπος για να τα βρείτε με τους άλλους είναι η ειλικρίνεια και σε περιπτώσεις δύσκολες και αναπόφευκτες, η συνθηκολόγηση. Αλλαγές μέσα στην οικογένεια είναι δεδομένες, όπως και αλλαγές στις επαγγελματικές συνεργασίες.

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση κάποιων απωθημένων προσδοκιών σας και σε συνάρτηση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ανοίξει τους ορίζοντες των ενδιαφερόντων, της δημιουργικότητάς σας, αλλά και των οραμάτων σας. Οι αναταράξεις στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν, αλλά με την πείρα που διαθέτετε θα καταφέρετε να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε βάλει. Οι περίοδοι των εκλείψεων είναι δύσκολες για τους περισσότερους από εσάς. Απογοητεύσεις και απώλειες μπορεί να σας πειράξουν ψυχολογικά και γι αυτό είναι σκόπιμο να προσέχετε τον εαυτό σας.

Το 2018 δεν είναι εύκολη χρονιά, αλλά στη δική σας περίπτωση είναι δημιουργική και αναθεωρητική. Απαιτεί προσοχή στη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων, ρεαλισμό στις αποφάσεις που θα πάρετε και περισσότερο κόπο για την επιβίωση της δουλειάς σας. Τη χρονιά αυτή αλλάζετε επταετία, συχνότητες και προοπτικές. Είναι σίγουρο πως θα ανοίξει δρόμους για τους συνετούς του ζωδίου σας, αλλά αναμφίβολα θα απογοητεύσει τους απερίσκεπτους. Προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο και δείτε τις θετικές πλευρές των ευθυνών που θα υποχρεωθείτε να αναβάλλετε.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact