ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Παρθένος

Ανάκαμψη και προσδοκίες
Επιτέλους έρχεται μια καλύτερη εποχή για όλους σας. Το 2018 αποτελεί τον προθάλαμο μιας σημαντικής τριετίας η οποία θα εξελιχθεί αργότερα σε επταετία, στη διάρκεια της οποίας φτιάχνετε μια νέα βάση, επάνω στην οποία θα στηρίξετε τη ζωή και τα ενδιαφέροντά σας για πολλά χρόνια.

Μετά την τριετή δοκιμασία του Κρόνου και του Ποσειδώνα στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, ξεκινά σπονδυλωτά σε χαμηλούς τόνους μια εποχή βελτίωσης, ανακούφισης και καλύτερου συγχρονισμού με τους σκοπούς σας.

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας οδηγήσει σε ένα καινούριο τρόπο σκέψης, γόνιμης και δημιουργικής. Σε συνάρτηση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα σας βοηθά να ξεπερνάτε τις απογοητεύσεις, να διορθώνετε λάθη του παρελθόντος και να ανακαλύπτετε νέους προορισμούς στη ζωή σας.

Μέσα στα γεγονότα που θα προκύψουν, σε αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε, θα ανακαλύψετε ευκαιρίες, αλλά και καινούριες αλήθειες για τον εαυτό σας. Ήρθε η εποχή της απομυθοποίησης προσώπων, εννοιών και πραγμάτων του παρελθόντος και της αλλαγής του τρόπου ή του ρυθμού της ζωής σας. Νέες συνεργασίες, ή πνευματικά ενδιαφέροντα, μετακινήσεις ή ταξίδια στο εξωτερικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τα επόμενα χρόνια.

Την περίοδο των εκλείψεων φανείτε προσεκτικοί στη διαχείριση υποθέσεων και στη διεκπεραίωση υποχρεώσεων. Οι ανησυχίες σας, καθοδηγούμενες από την διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσουν σε ωφέλιμες για εσάς αλλαγές. Η ασάφεια στα αισθηματικά σας περιορίζεται αισθητά και οι προοπτικές αυτής της χρονιάς σας βοηθούν, όσοι είστε μόνοι, να βρείτε έναν ενδιαφέροντα σύντροφο και σε συγχρονισμό μαζί του, να βάλετε καινούριους στόχους στη ζωή σας.

Όσοι είστε δεσμευμένοι σας δίνετε η ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας και όσοι δεν έχετε τέτοια περιθώρια είναι καλύτερα να την τερματίσετε.

Με δυο λόγια το 2018 είναι η αρχή μιας εποχής στην διάρκεια της οποίας θα προχωρήσετε μπροστά, θα απαλλαγείτε από ταλαιπωρίες και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact