ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Ζυγός

Αγώνες και επιτεύγματα
Το 2018 είναι η χρονιά που απαλλάσσεστε από την αντίθεση του Ουρανού, που διερχόμενος τα τελευταία επτά χρόνια από το ζώδιο του Κριού, σας ταλαιπώρησε ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και σας εμπόδισε συχνά να φτάσετε στους τελικούς σας στόχους.

Στο χρονικό αυτό διάστημα, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, θα υποχρεωθείτε να ξεκαθαρίσετε ότι δεν αντέχει, αλλά και να αποστασιοποιηθείτε από ότι και όποιον δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές σας ανάγκες.

Αυτό που έχει να σας προσφέρει το 2018 είναι ουσιαστικό και πολύτιμο. Θα σας δώσει σημαντικές εμπειρίες από τις ανθρώπινες σχέσεις, μεγαλύτερη επίγνωση των δυνατοτήτων σας και τη συνειδητοποίηση ότι τα λόγια και οι συζητήσεις δημιουργούν ατμόσφαιρα αλλά δεν αρκούν για να γεμίσουν τη ζωή των ανθρώπων.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σας υποχρεώνουν να αλλάξετε τις συνθήκες στους βασικούς τομείς της ζωής σας, να προβείτε σε εκκαθαριστικές ενέργειες διάφορων κατάλοιπων και σας παροτρύνουν να οριστικοποιήσετε ότι μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε σταθερές βάσεις την καινούρια περίοδο που αρχίζει στη ζωή σας από τον χρόνο αυτό.

Οι περίοδοι των εκλείψεων φέρνουν δυσκολίες και εντοπίζουν τις περισσότερες από αυτές στον επιχειρηματικό και στο αισθηματικό περιβάλλον. Οι δύσκολοι μήνες είναι ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, στη διάρκεια των οποίων θα αγωνιστείτε για να δικαιωθείτε. Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας χωρίς εμμονές και παρασκηνιακές ενέργειες, παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουλέψτε σκληρά και μην αφήνετε στην τύχη και στα χέρια τρίτων την ασφάλεια των συμφερόντων σας. Ο Δίας στον Σκορπιό υπόσχεται βελτιώσεις στα οικονομικά ή μεγαλύτερη κατανόηση από τους δανειστές σας. Οι πλανητικές όψεις της χρονιάς αυτής θα σας διατηρήσουν συχνά μετέωρους στη συνειδητοποίηση της ανασφάλειάς σας, αλλά θα σας προσφέρουν συγκρότηση και αυτοπεποίθηση στην αντιμετώπιση των αναγκών σας. Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν οι διακυμάνσεις καλού και κακού αλλά λίγο πολύ θα ξέρετε τι μπορείτε να έχετε και τι είναι ανέφικτο για να κατακτηθεί. Όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα, προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και συνεργάσιμοι. Αναπόφευκτα οι δικοί σας άνθρωποι, μικροί ή μεγάλοι θα σας απασχολήσουν και θα σας κουράσουν.

Το 2018 φέρνει δύο μεγάλα καλά στη ζωή σας : την απελευθέρωση της καριέρας σας από εμπόδια και αδικίες και την ενίσχυση των οικονομικών σας.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact