ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω το 2018 θα εξελιχθεί αρκετά καλά με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και ευημερία. Η καριέρα και το επαγγελματικό σου προφίλ ξεκίνησε την ανοδική του πορεία στα τέλη του έτους με τον Κρόνο να εισέρχεται στο ζώδιο σου. Πολλές από αυτές τις τάσεις αναμένεται να έχουν και συνέχεια στο 2018. Τα φώτα θα πέφτουν στην κοινωνική σου ζωή για όλο το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό δηλαδή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Με αυτή την εύνοια, αν ανήκεις στους ανύπαντρους των δύο τελευταίων ετών, οι πιθανότητες για να μπεις στο κλαμπ των παντρεμένων είναι πολλές. Από εκεί και μετά με την είσοδο του εν λόγω πλανήτη στον Τοξότη, το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί σε βαθύτερα ζητήματα που αφορούν στη ζωή, ενώ θα έχεις τη διάθεση να αλλάξεις πολλά κομμάτια του εαυτού σου. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο που θα παραμένει στο ζώδιο σου για όλη την χρονιά η αναγέννηση θα γίνει επιτακτική ανάγκη, ενώ η έννοια της ζωής θα υπάρχει πολύ έντονα μέσα στο μυαλό σου. Προκειμένου, λοιπόν, να καταφέρεις να επιφέρεις τις αλλαγές στον ίδιο σου τον εαυτό, καλείσαι να σκεφτείς πιο σοβαρά τί ακριβώς θέλεις από τη ζωή σου, ενώ ενδεχομένως, θα πρέπει να κάνεις μια ανακατάταξη στις προτεραιότητες που έχεις θέσει μέχρι τώρα.

Είναι πολύ σημαντικό να ορίσεις εξ αρχής τα όριά σου, καθώς και το τί ακριβώς θεωρείς εσύ θεμελιώδες. Από τις 24 Απριλίου μέχρι τα μέσα Ιουνίου που η Αφροδίτη θα κινείται ακολούθως πρώτα στους Διδύμους και μετά στον Καρκίνο το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί στον τομέα των αισθηματικών και των φιλικών σχέσεων. Θεωρητικά, τα αισθηματικής φύσεως θέματα έχουν ήδη τακτοποιηθεί και αναζητάς περισσότερο νέα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τον κύκλο των φιλικών σου επαφών. Τα οικονομικά σου υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικά για εσένα. Οπότε το 2018, ο τομέας αυτός θα σε απασχολήσει αρκετά.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου και μετά που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου φαίνεται πως θα μπεις σε μια διαδικασία να βοηθήσεις και άλλα πρόσωπα να οδηγηθούν στην ευημερία, εκτός από τις προσπάθειες που θα κάνεις να βελτιώσεις το δικό σου επίπεδο ζωής. Ο τομέας της πνευματικότητας υπήρξε αρκετά ενισχυμένος τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι και το 2018. Νιώθεις μια βαθιά επιθυμία να έρθεις πιο κοντά στο «άγνωστο», να γνωρίσεις ό,τι βρίσκεται πέρα από τον υλικό κόσμο καταφέρνοντας έτσι να κατανοήσεις την ύπαρξή σου ανάμεσα στις άλλες υπάρξεις. Το πιο σημαντικό ενδιαφέρον θα είναι, λοιπόν, τα οικονομικά, η επικοινωνία, τα αισθηματικά, η πνευματικότητα. Το τελευταίο δίμηνο του χρόνου που ο Δίας θα κινείται στον Τοξότη στρέφεσαι περισσότερο στην προσωπική σου μεταμόρφωση μέσα από πνευματικές αναζητήσεις. Ο τρόπος που θα προσεγγίσεις την πνευματικότητά σου έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης ή το χαρακτήρα σου. Νέες φιλικές επαφές είναι πιθανό να σου δείξουν νέους δρόμους που θα θελήσεις να τους ακολουθήσεις προκειμένου να φτάσεις πιο κοντά στην αυτογνωσία και σε μια κατάσταση που θα αγαπήσεις βαθιά και ουσιαστικά τον εαυτό σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact