ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Το 2018 για τον Κριό αναμένεται να είναι μια χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, βίωσες αρκετές προκλήσεις. Η υγεία και η ενεργητικότητά σου δεν βρίσκονταν σε τόσο υψηλά επίπεδα όπως είχες συνηθίσει παλιότερα. Επίσης, έπρεπε να κάνεις υπερπροσπάθεια προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια. Αν και το 2018 θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες ακόμη παρόμοιες καταστάσεις, φαίνεται πως τα δυσκολότερα πέρασαν. Τώρα το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, διώχνοντας μακριά την πίεση και το άγχος που σου προκαλούσε μέχρι τώρα, δημιουργώντας πιο αρμονικές συνθήκες. Πρόσωπα και καταστάσεις που έρχονταν σε κόντρα μαζί σου, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο που ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα κινηθούν στο ζώδιο σου, θα έχουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, πιο φιλική και βοηθητική, γεγονός που θα σε κάνει να πιστέψεις στα θαύματα! Ωστόσο μέχρι τις 15 Μαΐου που ο Ουρανός θα κινείται στο ζώδιο σου θα πρέπει να έχεις την πειθαρχία, το καθήκον και την τάξη σαν καλύτερούς σου φίλους με στόχο να ανταπεξέλθεις χωρίς προβλήματα στην καθημερινότητα.

Η χρονιά που πέρασε με τον Κρόνο να εισέρχεται στον Αιγόκερω τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ήταν σημαντική για την αισθηματική σου ζωή, καθώς το πιθανότερο είναι ότι έκανες το επόμενο βήμα. Είτε μπήκες σε μια σοβαρή δέσμευση, είτε παντρεύτηκες. Αν πάλι δεν υπήρξε το κατάλληλο πρόσωπο για να σε κρατήσει κοντά του, το 2018 κρύβει θαυμάσιες προοπτικές για σένα. Ο Κρόνος που επιμένει να κινείται στον Αιγόκερω για όλη την χρονιά προσφέρει την ιδιαίτερη εύνοιά του στον τομέα της αγάπης, γεγονός που κάνει τις συνθήκες κατάλληλες για να αναπτυχθεί ένα νέο ειδύλλιο.

Οι τομείς που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθήματα πέρασαν από δοκιμασίες την χρονιά που πέρασε και φαίνεται πως η τάση αυτή θα συνεχίσει και την επόμενη. Με τον τρόπο αυτό το σύμπαν σου στέλνει το δικό του μήνυμα, προκειμένου να σε βοηθήσει να αναδιοργανώσεις και να αναδομήσεις αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Τις περιόδους που θα σημειωθούν οι Εκλείψεις (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) θα είναι κατάλληλες για να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση με σκοπό την ψυχολογική σου ισορροπία και εξέλιξη. Καλό είναι να θέσεις ως πρώτη προτεραιότητα την αναζήτηση αυτή, αφού αυτή θα είναι η βάση για να χτίσεις το οικοδόμημά σου.

Όλη την προηγούμενη χρονιά δούλεψες πολύ για να αναβαθμίσεις την καριέρα σου και να βελτιώσεις την οικογενειακή αρμονία, γεγονός που θα συνεχιστεί και το 2018.

Τα οικονομικά σου δεν θα ανήκουν στις προτεραιότητές σου. Φυσικά, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίζεις χρήματα, αλλά δεν θα είναι το πρωτεύον σου μέλημα.

Οι τομείς που θα δώσεις έμφαση το χρόνο που έρχεται είναι το σπίτι, η οικογένεια και ο συναισθηματικός σου κόσμος, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του χρόνου. Τα παιδιά, η δημιουργικότητα και η διασκέδαση θα κυριαρχήσουν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η κοινωνική ζωή θα βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα σου στέλνει τις θετικές επιρροές του από το ζώδιο του Σκορπιού ενώ από εκεί και πέρα θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σου αλλαγή, στην αναγέννηση και τη μελέτη βαθύτερων εννοιών.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact