ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο το 2018 θα είναι αρκετά ικανοποιητική χρονιά, αν όχι χαρούμενη. Θα ωριμάσεις με διάφορους τρόπους. Θα υπάρξει οικονομική ανάπτυξη αλλά πολύ περισσότερο πνευματική εξέλιξη. Θα έχεις την χαρά να γευθείς τη χαρά του να μαθαίνεις και εκείνη της νοητικής ανάπτυξης. Αν ανήκεις, λοιπόν, στον εκπαιδευτικό τομέα ή σχετίζεσαι με αυτόν με κάποιον τρόπο, θα βιώσεις σημαντικές στιγμές, μεγάλης επιτυχίας. Τουλάχιστον για όσο διάστημα ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα πορεύεται στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου και από τις 7 Νοεμβρίου και μετά, συνεχίσεις να μαθαίνεις τον εαυτό σου, να προσδιορίζεις την ύπαρξή σου, να εξελίσσεις το χαρακτήρα σου, ξεφεύγοντας από τη στασιμότητα και την πλήξη.

Ίσως δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς το νόημα των πνευματικών σου εμπειριών, αλλά να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει μια σαφής δομή και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που καθορίζεται από το πλανητικό σκηνικό, έτσι ώστε να οδηγηθείς σε συγκεκριμένο σημείο. Το σημείο αυτό θα είσαι σε θέση να το αποκαλύψεις ή να το ξεκαθαρίσεις όσο ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Ηλιακές Εκλείψεις του έτους -15 Φεβρουαρίου στο ζώδιο σου και 11 Αυγούστου στον Λέων – θα σου φέρουν, όχι μόνο, επαγγελματική επιτυχία, αλλά θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου την αποστολή που έχεις σε αυτή τη ζωή. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τώρα, νέες συνθήκες που θα επηρεάσουν σημαντικά τον τομέα της υγείας και της κοινωνικότητας. Επίσης, ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού, δέχεται νέες επιδράσεις με αποτέλεσμα να υπάρξουν κινητικότητα και αλλαγές. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό, από τις 7 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου θα σε απασχολήσει πολύ η σωματική σου υγεία, η εικόνα σου, η εξωτερική σου εμφάνιση, τα οικονομικά και η εργασία.

Ο αισθηματικός και κοινωνικός τομέας έρχεται στο προσκήνιο όσο ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σου – από τις 16 Μαίου μέχρι 13 Αυγούστου και από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου. Ως προς την προσωπική σου εξέλιξη και βελτίωση, το σημαντικότερο στοιχείο θα είναι ότι η πνευματική και οικονομική σου ζωή θα καταφέρουν να έχουν μια πλήρως αρμονική συνύπαρξη. Τα χρήματα, ίσως, να μην έχουν τη βαρύτητα που είχαν μέχρι τώρα. Είσαι σε θέση να βρεις πλούτο σε πράγματα και έννοιες που μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί. Ωρίμανση ονομάζεται η διαδικασία αυτή και οφείλεις στον εαυτό σου να τη ζήσεις. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η οικονομική σου κατάσταση θα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ή ότι πλούτος θα ορίζεται μόνο το συναίσθημα. Πλούτος είναι ακόμη και να έχεις χρήματα, αλλά αξιοποιώντας τα για να είσαι χαρούμενος και εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι. Ίσως ακόμη, η συνεισφορά σε τρίτους να σε κάνει ακόμη πιο «πλούσιο». Βρες το δικό σου νόημα και πορεύσου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact