ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη το 2018 το αστρολογικό σύμπαν θα θέσει σοβαρούς περιορισμούς σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς σε άλλους. Ό,τι σου πάρει από τη μια πλευρά, θα σου το δώσει από την άλλη. Έτσι, θα έχεις από τη θα βιώσεις τη χαρά, την υπευθυνότητα και την καλοτυχία και από την άλλη την σκληρή, ουσιαστική δουλειά. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις εξουθενωμένος και κάποιες άλλες θα νιώθεις τρομερά ενθουσιώδης. Είναι σα να υπάρχει μια συμπαντική τραμπάλα που από τη μια σου δίνει κάτι απλόχερα και από την άλλη σε βάζει σε δοκιμασία και κόπο. Δεν υπάρχει, όμως, αμφιβολία ότι υπάρχει πολύ ενδιαφέρον πίσω από όλη αυτή την κατάσταση. Η κύρια πρόκληση στον χρόνο που έρχεται ιδιαίτερα το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Δίας θα κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα είναι να συμβιβάσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις με τον προσωπικό σου χρόνο, έτσι ώστε να ακολουθήσεις πράγματα που σου γεννούν προσωπική χαρά και ικανοποίηση. Τί νόημα έχει η επιτυχία αν είναι να ζεις μόνο για να δουλεύεις; Το 2017 ο τομέας της καριέρας και της εργασίας δεν ήταν στα φόρτε του, αλλά από τo καλοκαίρι αυτής της χρονιάς και μετά θα δεχθεί έντονη προσοχή.

Η υγεία σου θα επηρεαστεί από τη γενικότερη κατάσταση καθώς οι φιλοδοξίες και οι επαγγελματικές προκλήσεις, σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις στον χώρο της εργασίας δεν θα σου αφήσουν πολύ χρόνο για ξεκούραση. Για αυτό καλό είναι να παραμείνεις προσεκτικός και να δώσεις μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση και ισορροπία ιδιαίτερα το διάστημα που ο Άρης θα κινηθεί ανάδρομα από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου. Παράλληλα, ένας τομέας που θα σε απασχολήσει αρκετά και σχετίζεται με την προσωπική σου εξέλιξη είναι η πνευματικότητά σου σε συνάρτηση με το χρήμα και τον πλούτο. Διάφορα γεγονότα θα σε φέρουν πιο κοντά σε νέες ιδέες που σε κάνουν να βλέπεις το χρήμα και την οικονομική σου κατάσταση πιο σφαιρικά.

Το χρήμα δεν είναι μόνο ύλη. Πίσω από αυτό μπορείς να κρύψεις βαθύτερες ανάγκες που τις καλύπτεις ή τις ξεγελάς με το χρήμα. Κάπου εκεί θα καταφέρεις να βρεις μια νέα αρμονία που θα σε κάνει να εκτιμήσεις τον πλούτο, εκμεταλλευόμενος την ύπαρξή του για να νιώσεις καλύτερα και να αναπτυχθείς πνευματικά. Τα σημαντικότερα ενδιαφέροντά σου για την επόμενη χρονιά θα είναι λοιπόν: η πνευματικότητα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, η προσωπική σου εικόνα και ευχαρίστηση μετά από αυτό το χρονικό σημείο, τα οικονομικά, το σπίτι, η οικογένεια, εσωτερικά ζητήματα, σε απασχολούν μετά τα τέλη Ιουλίου. Η θρησκεία, η εκπαίδευση, η μεταφυσική και τα ταξίδια στο εξωτερικό βρίσκονται στο προσκήνιο από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο κυβερνήτης σου Δίας θα κινηθεί στο ζώδιο σου. Η καριέρα και η εξέλιξή της σε απασχολεί περισσότερο το ίδιο διάστημα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact