ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο το 2018 έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς. Αγαπητέ Καρκίνε, ο προηγούμενος χρόνος είχε μία γλυκόπικρη γεύση για το ζώδιο σου. Το πλανητικό σκηνικό σου έφερε την αγάπη ή ακόμη και έναν γάμο που περίμενες εδώ και καιρό. Όμως, σου έφερε ταυτόχρονα ευθύνες και βάρη που δεν είχες υπολογίσει. Ίσως, νόμιζες ότι ο γάμος και το αίσθημα ήταν ο δρόμος σου για την ευτυχία, αλλά έμαθες ότι ακόμη και οι καλύτερες σχέσεις φέρουν καθήκον και υποχρεώσεις. Ίσως, ακόμη πίστεψες ότι ένα άλλο πρόσωπο θα είχε τη δύναμη να σε κάνει ευτυχισμένο. Διαπίστωσες, ωστόσο, ότι η ευτυχία είναι προσωπική υπόθεση, καθώς μοιάζει με μια πνευματική, εσωτερική ανάγκη που ο καθένας μας πρέπει να ικανοποιήσει μόνος του. Δεν μπορεί κανείς να σου προσφέρει την ευτυχία, αν εσύ ο ίδιος δεν παλέψεις για αυτήν ή αν απλά δεν ανοίξεις την πόρτα σου για να την καλωσορίσεις. Το επίπεδο της ενέργειάς σου δεν υπήρξε αυτό που είχες συνηθίσει, αλλά ευτυχώς το 2018 αυτό αλλάζει. Ήδη από τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 που ο Κρόνος εισήλθε στον Αιγόκερω πέρασες και εσύ σε μία νέα εποχή. Μέχρι τις 15 Μαίου που ο Ουρανός θα κινείται στον Κριό, η πίεση που σου ασκούταν μέχρι τότε χαλαρώνει και αρχίζουν να γίνονται πιο αρμονικές οι επιρροές στο ζώδιό σου.

Η υγεία και η ενέργεια βελτιώνονται. Θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάζεις περισσότερο στη ζωή σου και ίσως ακόμη σκεφτείς το ενδεχόμενο ενός παιδιού αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Όπως και να έχει, θα δεις ότι θα νιώσεις πιο δραστήριος, πιο κεφάτος και πιο διαθέσιμος να βιώσεις τη στιγμή, με φίλους και οικογένεια. Το 2017 υπήρξε αρκετή ζύμωση στις καταστάσεις, έγιναν αλλαγές και γενικότερα μπήκες σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις και να σκεφτείς διαφορετικά. Τα «πιστεύω» σου επηρεάστηκαν και αναγκάστηκες να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα.

Το 2018, λοιπόν, η τάση αυτή σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από τον Δία που θα κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου συνεχίζεται καθώς έχεις την ανάγκη να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, ανακαλύπτοντας τις κρυφές πτυχές του. Παράλληλα, θα έχεις την ανάγκη να θέσεις σε νέες βάσεις την πίστη σου, καθώς μέσα από την αμφισβήτηση και την αναζήτηση θα καταφέρεις να την κάνεις πιο ισχυρή. Το σώμα σου, η υγεία σου, η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και η προσωπική ικανοποίηση θα σε απασχολήσουν πολύ τις περιόδους που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων). Η οικογένεια, το σπίτι, η ψυχολογία θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Η διασκέδαση, η δημιουργικότητα, τα παιδιά, οι δραστηριότητες θα σε απασχολήσουν περισσότερο μετά τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη. Η υγεία, η εργασία, η προσωπική πρόοδος, η εσωτερικότητα, οι πνευματικές αναζητήσεις, η φιλία θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτό το διάστημα. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι η οικογένεια, το σπίτι, τα εσωτερικά ζητήματα και σε δεύτερη μοίρα έρχονται τα παιδιά, οι δραστηριότητες και η διασκέδαση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact