ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο το 2018 προβλέπεται να είναι μια θετική περίοδος σε γενικές γραμμές. Αλλά και πέρυσι πέρασες μια αρκετά ικανοποιητική χρονιά, παρά τις όποιες δυσκολίες είχες. Οι περισσότεροι πλανήτες που σε επηρεάζουν για μεγάλο διάστημα, είτε σε άφησαν στην ησυχία σου ή είχαν μια θετική επιρροή να σου ασκήσουν. Υπήρξε αρκετή προσήλωση στον τομέα της εργασίας και της καριέρας, γεγονός που μεταφράζεται σε επιτυχίες, ακριβώς όπως αναμένεται και το 2018. Οι θετικές επιρροές που δεχόσουν, φαίνεται να αλλάζουν και να μην είναι τόσο αρμονικές ήδη από τις αρχές του χρόνου. Η επιτυχία στην καριέρα προκαλεί περιορισμούς στο σπίτι και στην οικογενειακή ζωή. Με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου από τις 15 Μαίου και μετά θα κληθείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στο σπίτι και με τα μέλη της οικογένειας.

Η υγεία ήταν λογικά καλή την περασμένη χρονιά και θα είναι στην ίδια κατάσταση και για το μεγαλύτερο διάστημα του 2018. Όμως, από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τα αποθέματα δυνάμεων και ενέργειας. Θα πρέπει να διαφυλάξεις τα αποθέματά σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητές σου, ξοδεύοντας ενέργεια σε εκείνες που πραγματικά αξίζουν. Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι άσκοπα.

Η αγάπη δεν βρισκόταν ψηλά στις προτεραιότητές σου την χρονιά που πέρασε, αλλά αυτό πρόκειται να διαφοροποιηθεί το 2018. Ο Δίας που κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου επηρεάζει τον τομέα των αισθηματικών σου, δίνοντας βαρύτητα σε έναν ικανοποιητικό και δραστήριο κύκλο επαφών. Η ρομαντική ατμόσφαιρα θα είναι αισθητή, ενώ αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις και το μεγάλο βήμα στη ζωή σου. Γενικότερα, η δέσμευση μπαίνει στη ζωή σου, είτε μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο, είτε επαγγελματικό με τη μορφή συνεργασιών που έχουν πολύ καλές προοπτικές.

Σε θέματα καριέρας, το 2018 σε βοηθάει να βρεις τον βηματισμό σου. Είσαι σε θέση να βρεις την εργασία της ζωής σου, ακολουθώντας μια μακροχρόνια καριέρα που θα σε ικανοποιεί και θα σε εκφράζει. Όχι μόνο θα καταφέρεις να επιτύχεις, αλλά θα νιώσεις και προσωπική ευχαρίστηση. Ο επαγγελματικός και ο αισθηματικός είναι δύο τομείς με την μεγαλύτερη εξέλιξη και επιτυχία για το 2018 με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Την προηγούμενη χρονιά ασχολήθηκες περισσότερο με την ανάπτυξη του μυαλού σου, μαθαίνοντας να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι. Αυτή τη χρονιά, στρέφεσαι πιο πολύ στον αισθηματικό σου κόσμο. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά προκειμένου να βρεις την αρμονία.

Τη χρονιά που έρχεται το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην επικοινωνία και στην ανταλλαγή απόψεων, ειδικά τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού και συγκεκριμένα μέχρι τις 27 Ιουλίου που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην οικογένεια και την αισθηματική ζωή. Η προσωπική ανασυγκρότηση και αναγέννηση είναι κάτι που θα σε απασχολήσει, επίσης, σοβαρά. Η πνευματικότητα είναι μια έννοια που θα απαιτήσει από εσένα μια διαφορετική προσέγγιση, καθώς μέσα από αυτήν έχεις πολλά να μάθεις. Φιλίες και ομαδικές ενασχολήσεις θα παίξουν και αυτές το δικό τους ιδιαίτερο ρόλο.

Οι έννοιες που ζητούν ολοκλήρωση είναι η πνευματικότητα, η υγεία, η εργασία, η δημιουργικότητα, η αγάπη, ο ρομαντισμός και η κοινωνική σου δραστηριότητα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact