ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΛΕΩΝ

Ο Λέων το 2018 θα ανταμοιφθεί για τους κόπους του. Αλλά και πέρυσι δεν τα πήγες και άσχημα. Θα έλεγε κανείς ότι τα πήγες αρκετά καλά, αφού το πλανητικό σκηνικό δημιούργησε ευνοϊκές συνθήκες για εσένα ή σε άφησε στην ησυχία σου χωρίς να σου βάζει ιδιαίτερα εμπόδια. Υπήρξε, επίσης, και ευημερία. Ίσως αγόρασες καινούριο αυτοκίνητο ή έκανες μια σημαντική επένδυση. Ο αισθηματικός τομέας ήταν συναρπαστικός με πολλές στιγμές ευτυχίας, αν και είναι πιθανό να ανήκεις σε αυτούς που ακόμη απολαμβάνουν τις ανέσεις τους χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και το 2018. Η αγάπη θα έχεις πολλές στιγμές ευτυχίας, αλλά και τόσο δράμα, όσο χρειάζεσαι. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι είσαι Λέων και σου αρέσουν τα πάνω και τα κάτω που κάνει η αισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου σου κρατάει το ενδιαφέρον και δεν σε αφήνει να πλήξεις. Το γενικότερο σκηνικό αλλάζει από εκεί και μετά με την είσοδο του εν λόγω πλανήτη στον Ταύρο, οπότε θα χρειαστεί να κατέβεις για λίγο από τα σύννεφα, για να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα πιο σοβαρά. Με τον Κρόνο να κινείται για όλο το 2018 στον Αιγόκερω η περίοδος προσανατολίζεται περισσότερο στον τομέα της εργασίας. Σε αυτόν θα χρειαστεί να προσφέρεις χρόνο και ενέργεια. Σίγουρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσεις, αλλά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα είναι η δουλειά σου.

Τα χρονικά διαστήματα κοντά στις Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) επηρεάζεσαι τον τομέα του σπιτιού, κάνοντας πολύ πιθανή μια μετακόμιση ή την απόκτηση παιδιού. Όσον αφορά στον τομέα της προσωπικής σου εξέλιξης, φαίνεται ότι το 2018 συνεχίζει την πορεία των τελευταίων δύο ετών. Έχεις ήδη ασχοληθεί πολύ με την πνευματική σου θεραπεία, κάνοντας σπουδαία βήματα. Αυτά είναι που σε έφεραν πιο κοντά στην αυτογνωσία. Ενώ γενικά προτιμάς τους πιο ορθόδοξους και συντηρητικούς τρόπους για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου , ίσως τη χρονιά αυτή με τον Δία να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου δοκιμάσεις πιο εναλλακτικές μεθόδους που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πνευματικότητά σου.

Από εκεί και μετά με τον Δία να περνάει στον Τοξότη θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα σχετικά με την πνευματικότητά σου, ενώ από εκεί και πέρα θα εστιάσεις περισσότερο στην εμφάνισή σου. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου από τις 29 Ιουνίου μέχρι 6 Σεπτεμβρίου – εκτός του διαστήματος που θα κινείται ανάδρομα, από 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου, μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας. Μετά τη χρονική αυτή στιγμή, το σπίτι, η οικογένεια και η γενικότερη ψυχολογική σου υπόσταση θα σε βρεθούν στο προσκήνιο. Παιδιά, δημιουργικότητα, διασκέδαση, ελεύθερος χρόνος, αγάπη, ρομαντισμός, προσωπική πρόοδος, καριέρα, θα σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια του φθινοπώρου.

Οι κεντρικοί άξονες, γύρω από τους οποίους θα στραφείς αυτή τη χρονιά είναι η υγεία, η εργασία, τα οικονομικά, η αγάπη και το συναίσθημα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact