ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τον Παρθένο το 2018 θα είναι μία χρονιά παρατεταμένων και σημαντικών αλλαγών. Με τον Κρόνο ήδη να κινείται στον Αιγόκερω από τα τέλη του 2017 διανύεις μια συναρπαστική περίοδο στη ζωή σου, κατά τη διάρκεια της οποίας όλα μπορούν να συμβούν και κάθε όνειρό σου μπορεί να εκπληρωθεί. Η προηγούμενη χρονιά ήταν επιτυχημένη. Περιελάμβανε ταξίδια, καλό επίπεδο ζωής και οικονομική ανάπτυξη. Το 2018 θα συνεχίσει αυτή τη θετική ανάπτυξη διευκολύνοντάς σε ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, ο αισθηματικός τομέας ήταν αρκετά ασταθής το 2017 και δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά το 2018 ή τις επόμενες χρονιές. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνεις την κατάσταση, καθώς χαίρεσαι την ελευθερία σου και νιώθεις ενθουσιασμένος που δεν έχεις δεσμά να σε κρατούν. Μέσα στη χρονιά οι τομείς θα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον ανάλογα με το μήνα. Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου μέχρι τις 16 Μαίου τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ μετά από το σημείο αυτό θα σε ενδιαφέρει πιο πολύ ο τομέας της επικοινωνίας και της ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών.

Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 19 Μαίου σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι φιλίες σου και οι ομαδικές δραστηριότητες, ενώ από εκεί και μετά και μέχρι η Αφροδίτη να αποχωρήσει από τον Καρκίνο, στις 14 Ιουνίου στρέφεσαι προς την οικογένεια, το σπίτι, την υγεία, την εργασία, το συναίσθημα και τον πνευματικό σου κόσμο. Με τόσα ενδιαφέροντα θα σου είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος, αλλά όπως φαίνεται η χρονιά αυτή θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς ευρέως.

Η υγεία σου αποτελούσε και θα αποτελεί πάντα προτεραιότητά σου, για αυτό και καταφέρνεις να την κρατάς σε πολύ καλά επίπεδα. Θα είσαι σε θέση να φροντίσεις τον εαυτό σου παρά το φορτωμένο σου πρόγραμμα. Με τον Ουρανό να περνάει στον Ταύρο από τα μέσα Μαίου και μετά οι φιλίες σου θα σε απασχολήσουν αρκετά, καθώς με τις καταιγιστικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου δεν μπορεί να παραμείνουν ανεπηρέαστες. Οι φίλοι σου σε θεωρούσαν πάντα ως ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου και τώρα δεν είσαι ακριβώς το ίδιο. Ίσως έχει αλλάξει η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής ή οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις σε έχουν κατευθύνει σε διαφορετικά μονοπάτια. Θα πρέπει, λοιπόν, να δεις τη ζωή σου πιο σφαιρικά, συνειδητοποιώντας ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους. Δείξε κατανόηση και συγχώρεσε όσο περισσότερο μπορείς, για να έχεις και εσύ τη δυνατότητα να κάνεις τα βήματά σου ελεύθερος από πικρία και θλίψη. Από την άλλη, θα πρέπει να μείνουν δίπλα σου όσοι μπορούν να σε νιώσουν, να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν. Οι άνθρωποι μεταβάλλονται και μαζί με αυτούς και οι σχέσεις τους. Τις περιόδους που θα σημειωθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) άφησε τις αλλαγές να συμβούν, δείχνοντας σεβασμό και αποδοχήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact