ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό το 2018 θα είναι μία χρονιά σημαντικών αλλαγών. Με τον Δία να κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου η μαχητικότητα σου φέτος θα χτυπήσει κόκκινο και προμηνύονται αλλαγές στο σπίτι, στην καριέρα αλλά και στα οικονομικά σου. Στο οικονομικό μέτωπο, το 2017 σε βοήθησε να γίνεις λίγο πιο «δυνατός». Σε βοήθησε να ξεπληρώσεις ή να αναχρηματοδοτήσεις τα χρέη σου και να εξαλείψεις τις σπατάλες από τα έξοδά σου. Ήταν μια χρονιά που σε βοήθησε να φέρεις περισσότερη ευημερία, κάνοντας οικονομία και περικόπτοντας έξοδα που δεν είχαν νόημα. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί και το πρώτο εξάμηνο του 2018 που ο Ουρανός θα κινείται στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου, καθώς πέραν αυτού δεν θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με τον ίδιο τρόπο. Ως Σκορπιός, φαίνεται να πιστεύεις σε μια ανώτερη δύναμη και να αποδέχεσαι την πνευματικότητα του ανθρώπου. Τη χρονιά αυτή, λοιπόν θα νιώσεις την ανάγκη να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο την ανώτερη αυτή δύναμη και θα δυναμώσεις τις βαθύτερες πνευματικές σου ικανότητες.

Είναι πολύ πιθανό να βιώσεις καταστάσεις που μοιάζουν με συμπτώσεις ή κάποιες άλλες που θα έχουν άψογο συγχρονισμό στην εκτέλεσή τους. Θα σου δίνεται η αίσθηση ότι «κάτι» πιο δυνατό από εσένα κινεί τα νήματα και σε βοηθάει, με αποτέλεσμα να στραφείς περισσότερο σε σχετικές αναζητήσεις. Όσον αφορά στο σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα τα προσωπικά σου θέματα, ήταν ανέκαθεν σημαντικά για εσένα και αυτό συνεχίζει να υφίσταται και φέτος. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανακατατάξεις και συνεχή μετακίνηση. Ίσως ψάχνεις να βρεις το σπίτι των ονείρων σου και ακόμη δεν έχεις καταφέρει να το εντοπίσεις, αν και κάθε φορά θεωρείς ότι μόλις βρήκες το ιδανικό. Σε κάποιες περιπτώσεις, η μετακίνηση αυτή φανερώνει μια τάση «νομαδικής» ύπαρξης. Νιώθεις όμορφα να περνάς χρόνο σε ένα νέο μέρος ή κερδίζεις εμπειρία που για εσένα είναι πολύτιμη. Παράλληλα, οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να είσαι πάντα σε εγρήγορση, αναζητώντας λίγες στιγμές «ελευθερίας» και μοναξιάς.

Ωστόσο πάντα θα επιστρέφεις στο γιατάκι σου, ότι κι αν συνεπάγεται αυτό. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα σε «εγκαταλείψει» και θα μετακινηθεί στον Τοξότη, οι τομείς που θα σου τραβήξουν περισσότερο το ενδιαφέρον θα είναι εκείνοι της φιλίας και των ομαδικών δραστηριοτήτων, της πνευματικότητας, εξωτερικής εμφάνισης, επικοινωνίας και ταξιδιών. Ίσως κιόλας τότε πάρεις την απόφαση για μία μετεγκατάσταση στο εξωτερικό ή ακόμη και να πραγματοποιήσεις ένα ονειρεμένο σου ταξίδι. Μην εμποδιστείς από τα έξοδα, αλλά πάρε το ρίσκο και θα βγεις κερδισμένος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact