ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι το 2018 για κάθε ζώδιο

ΙΧΘΕΙΣ

Εσύ που είσαι Ιχθύς το 2018 θα έχεις όλη την σοφία του σύμπαντος στις πλάτες σου. Με τον Δία να σε ευνοεί από τον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου η πνευματικότητά σου θα είναι ιδιαίτερη οξυμένη και μάλιστα θα σου χαρίσει την δύναμη που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε όποια δυσκολία σου παρουσιαστεί στα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) που σε επηρεάζουν αρνητικά και πρέπει να προσέχεις. Αν αναζητάς την εσωτερική εξύψωση καταφέρνοντας να συντονιστείς με το συλλογικό ασυνείδητο να ξέρεις ότι βρίσκεσαι μόλις ένα βήμα μακριά. Η επιρροή που θα δεχτείς αυτόν τον χρόνο θα είναι τόσο έντονη που με δυσκολία θα καταφέρεις να συγκρατηθείς σε αυτόν τον «κόσμο». Θα έλεγε κανείς πως με δυσκολία θα καταφέρεις να πατάς στη γη. Έχεις αναπτύξει την πλευρά εκείνη που ταιριάζει σε άτομο που ξεκινάει το ιερό του προσκύνημα, που έχει ανάγκη να απομονωθεί για να επικοινωνήσει με την ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύει. Ο,τιδήποτε πέρα από αυτό μοιάζει δευτερεύον αυτή τη στιγμή για εσένα.

Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σου από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι την 1η του Γενάρη η δίψα σου για ελευθερία και χειραφέτηση θα είναι πιο έντονη από ποτέ, γεγονός που θα σε ωθεί να ζήσεις ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Πολλά εξαρτώνται από την παρούσα κατάσταση της ζωής σου. Αν είσαι πιο νέος ηλικιακά, νιώθεις επαναστατικές τάσεις και είναι πιο δύσκολο να σε χειραγωγήσει κάποιος. Απαιτείς μια ολοκληρωτική ελευθερία που είναι απίστευτα δύσκολο να συγκρατήσει το σώμα. Αν είσαι πιο ώριμος, είναι η στιγμή να κάνεις πράγματα που ήθελες πάντα, αλλά ποτέ δεν μπόρεσες να υλοποιήσεις. Θα απελευθερωθείς από δεσμά και υποχρεώσεις με έναν τόσο φυσικό και αβίαστο τρόπο. Αυτή θα είναι η προτεραιότητά σου τη χρονιά που έρχεται, καθώς και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι σταθερά μέχρι τις 15 Μαίου οπότε το πλανητικό σκηνικό αλλάζει με την νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο και σε επηρεάζει θετικά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να γευτείς την ευημερία και την καλοτυχία.

Το καλοκαίρι με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου προτεραιότητά σου θα είναι η πνευματική σου ανάπτυξη, η βελτίωση της εικόνας που εκπέμπεις, η διασκέδαση και τα παιδιά. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα μετακινηθεί στον Τοξότη θα ασχοληθείς περισσότερο με την εξόφληση ή διευθέτηση των χρεών, την προσωπική αναγέννηση, την ψυχολογική εμβάθυνση, τον μυστικισμό, ενώ μετά από εκεί θα στραφείς στην θρησκεία, τη μεταφυσική, την εκπαίδευση και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact